home
Foto van J. Citroen

drs. J. Citroen

neuroloog, klinisch neurofysioloog, somnoloog

BIG-nummer: 99064675201

Aandachtsgebieden

klinische neurofysiologie, slaappolikliniek, carpaaltunnelsyndroomspreekuur, botulinespreekuur bij cervicale dystonie, blefarospasme, hemifacialisspasme

Ik ben neuroloog en klinisch neurofysioloog, met speciale interesse in klinisch neurofysiologisch onderzoek, epilepsie, slaapstoornissen en botulinespreekuur. Na mijn studie geneeskunde (Vrije Universiteit) heb ik mijn opleiding tot neuroloog/klinisch neurofysioloog in het Academisch Medisch Centrum gedaan. Daarna ben ik gaan werken in het Sint Lucas Andreas Ziekenhuis, nu OLVG, en het Zaans Medisch Centrum.

Ik werk met veel plezier in OLVG. Een groot ziekenhuis stelt mij in staat zowel patiënten te helpen met een meer algemeen neurologische klacht of probleem, als een specifiek neurologisch probleem zoals epilepsie of slaapaandoeningen. Sinds 2016 ben ik geregistreerd als Europees slaapdeskundige. Daarnaast ben ik een aantal jaren werkzaam geweest als kwaliteitsarts voor OLVG en ben ik sinds 2020 lid van Bestuur medische staf OLVG.

Het contact met patiënten is voor mij erg belangrijk. Ik werk graag samen met de patiënt richting een probleemgerichte aanpak, zowel bij acute als chronische ziekten.

Opleiding en werkervaring

Specialist sinds

2014

Bij OLVG sinds

2014

Opleiding

Academisch Medisch Centrum (AMC), Amsterdam

Talen

Nederlands, Duits, Engels

Nevenfuncties

lid Bestuur medische staf OLVG