home

Oncologisch Centrum Amsterdam

Oncologisch Centrum Amsterdam is een samenwerking van OLVG en het BovenIJ ziekenhuis. Samen behandelen we meer dan de helft van de Amsterdammers met kanker of de verdenking hierop in Amsterdam en omstreken. Dat doen wij met inzet van de nieuwste medische inzichten en technieken. Betrokken, toegewijd en altijd met oog voor de mens achter de patiënt.

Door intensieve samenwerking van onze specialisten kunt u bij Oncologisch Centrum Amsterdam, naast alle reguliere ziekenhuiszorg, rekenen op de beste oncologische zorg. Op drie locaties. Gewoon bij u in de buurt.

Kaart met locaties van Oncologisch Centrum Amsterdam

Persoonlijke benadering

Bij elke kankersoort wordt u behandeld door een multidisciplinair behandelteam. De specialisten in dit team zorgen - samen met u - voor een persoonlijk behandelplan. Een plan dat past bij uw ziekte, maar natuurlijk ook bij uw persoonlijke situatie.
Een vaste contactpersoon – uw casemanager – begeleidt u van diagnose tot nazorg. Vanzelfsprekend hebben we ook aandacht voor de mensen om u heen. We maken heldere behandelafspraken met uw huisarts. Dit is extra belangrijk als u ook onder behandeling bent voor een chronische aandoening.

Expertise

Oncologisch Centrum Amsterdam werkt volgens de nieuwste inzichten. We werken intensief samen met het Nederlands Kanker Instituut-Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis (NKI-AVL), AMC en VUmc. We nemen deel aan nationaal en internationaal wetenschappelijk onderzoek.

Meer informatie