home

Bereikbaarheid OLVG, locatie Oost op maandag 1 juli

Maandag 1 juli is OLVG, locatie Oost niet goed bereikbaar met het OV tussen 10.00 en 16.00 uur, vanwege de herdenking van het slavernijverleden in het Oosterpark. Naast de herdenking zijn er verschillende optochten vanuit het Oosterpark de stad in.

Bereikbaarheid OLVG tijdens Keti Koti

Vanwege de herdenkingsceremonie en diverse optochten in en rondom het Oosterpark zal het openbaar vervoer tussen 10.00 uur en 16.00 uur flink ontregeld zijn. Daardoor is OLVG, locatie Oost met het OV op maandag 1 juli minder goed bereikbaar voor medewerkers, patiënten en bezoekers. Vanaf 16.00 uur moet de reguliere dienstregeling weer zijn opgepakt. Kijk voor de meest actuele reisplanning op gvb.nl 

Onze spoedeisende hulp (SEH) aan de Ruyschstraat blijft gewoon bereikbaar. Ook de parkeergarage van OLVG blijft toegankelijk via de Ruyschstraat.

Keti Koti herdenking

De herdenking bij het slavernijmonument in het park begint om 14.00 uur en eindigt om 15.30 uur. Dit jaar markeert 1 juli 2024 bovendien als het officiële einde van het Herdenkingsjaar, 150/160 jaar afschaffing van de slavernij. Meer informatie over Keti Koti evenementen in de stad en daarbuiten vind je hier.