home

Sportgeneeskunde - De Sportartsen Groep : Snel beter in sport

Foto van een patiënt en een zorgverlener in een sportruimte
Foto van een patiënt en een zorgverlener in een sportruimte

Veel mensen sporten, zowel op hoog niveau als voor hun plezier en gezondheid. Soms gaat dit gepaard met blessures. Een snelle en deskundige diagnose en adequate behandeling zijn dan van groot belang. Wij bieden hoogwaardige sportmedische zorg op maat voor de top- en breedtesporter en iedereen die om gezondheidsredenen wil gaan bewegen. 
Iedere sporter, ongeacht niveau of leeftijd, is bij ons welkom en kan profiteren van onze sport specifieke kennis.

Met klachten die u beperken in uw sportbeoefening, kunt u bij de sportarts terecht voor een blessureconsult. Consulten betreffen meestal blessures, maar kunnen ook betrekking hebben op inspannings gerelateerde klachten en sporten met een chronische aandoening, zoals bij hart- long- of oncologische revalidatie.
Een blessureconsult bestaat uit een analyse van uw klacht(en) en een uitgebreid lichamelijk onderzoek. Indien nodig wordt er aanvullend onderzoek verricht zoals een röntgenfoto, echo, CT, MRI of ander aanvullend onderzoek.
Om een afspraak voor een blessureconsult te maken heeft u een verwijzing van de huisarts of medisch specialist nodig. 

Tevens verzorgen wij vanuit De Sportartsen Groep (verplichte) sportmedische onderzoeken en teambegeleiding Sportgeneeskunde is high performance partner van NOC*NSF.

Poliklinieken

Waar heeft u een afspraak? Klik op de Poliklinieken voor locatie, route & contact.